ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΡΙΤΖ 24/05/2021

ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΡΙΤΖ  24/05/2021

Το Δ.Σ της Α.Α.Α ενημερώνει τα μέλη της ότι επιτρέπονται οι αθλητικές συναντήσεις μπριτζ σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού περί της επανέναρξης αθλητικών δραστηριοτήτων. 

Για τη συμμετοχή τους οι αθλητές θα πρέπει να  προσκομίζουν βεβαίωση αρνητικού rapid test  μια φορά στις τρεις εβδομάδες, ανεξάρτητα αν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Επιπλέον,η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων δεν εγκρίνει ακόμα την αντικατάσταση των προληπτικών ελέγχων με την προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού, έως ότου ληφθεί απόφαση που θα αφορά συνολικά τις πάσης φύσεως δραστηριότητες των πλήρως εμβολιασμένων για όλη τη χώρα.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 14/05/2021 ΓΕΝΙΚH ΓΡΑΜΜΑΤΕIA ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 1.Εμβολιασμένοι : η Επιτροπή εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγείας θα αποφανθεί συνολικά για τους εμβολιασμένους στο σύνολο των κοινωνικών δραστηριοτήτων. Δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση για απαλλαγή τους από το testing)

Το rapid test πραγματοποιείται είτε σε διαγνωστικό κέντρο, είτε σε Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (βρίσκονται σε κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια και πραγματοποιούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες. Δείτε σχετικά ΕΔΩ )

Eπιπλέον η Αντιπεριφέρεια Κεντρικού Τομέα Αθηνών διοργανώνει δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης (rapid test) για τον Covid-19 στο κτήριο της Περιφέρειας που στεγάζεται η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 196, καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου), από τις 10:00 έως τις 14:00. Όσοι επιθυμούν να προσέλθουν θα πρέπει να δηλώσουν τον ΑΜΚΑ τους.

Συνεπώς από τη Δευτέρα 24/05/2021 επανερχόμαστε στην αγαπημένη μας συνήθεια στα θερινά μας εντευκτήρια στο άλσος μπαρουτάδικο τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

There are no products to list in this category.